Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Видях НЛО
От тайна към гласност

Въпрос: Как човек с кариера в контраразузнаването и в борбата срещу наркотрафика беше включен в разработката на НЛО?

Майнард: Това беше случайно. Включиха ме докато бях на служба в Германия, Турция и Корея. В тези райони не се наблюдаваше голяма активност на НЛО. Бях от поколението възпитано в стереотипа "държава, дълг и чест" и считах за наивно да се занимавам с НЛО. Постепенно обаче бях заинтригуван от факта защо информацията за НЛО не се допуска до обществеността и защо правителството предпочита тя да остане секретна.

Трябваше да минат години докато разбера, че това грубо незачитане на общественото мнение е в рамките на цялостен план да се поддържа давлението върху основни елементи на нашето общество.

Планът в общи линии е следният - да се остави тежестта на доказателствата върху учените, занимаващи се с НЛО и да се отклони вниманието на хората от военните организации, които директно изследват с НЛО. Този план предвиждаше отвреме-навреме учените да пускат на медиите информация, която беше параноична и невероятна с цел хората да бъдат насочени към преследване на "сенки", вместо да разберат, че правителството наистина крие нещо.

До днес този план работеше и обществото е информирано само в рамките на онова, което му казват медиите.

- Как стигнахте до извода, че тази информация трябва да бъде разсекретена и да стигне до хората?

- Повратната точка беше когато разбрах, че трябва да се мине от дезинформацията към разсекретяване. Това беше в началото на 70-те години ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 Issue 85, June 2002
Войната срещу наркотиците
Голяма част от статистиката за провала на войната срещу наркотиците се отнася за САЩ. Това е страната, която консумира п...
    Русия + Китай = Военен съюз
Събитията от края на май западните аналитици окачествиха като "исторически". Подобна беше тяхната еуфория по времето на ...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com