Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Политическият живот в нова България през отминалия месец
Вкараха ни в задника на Европа
Графиня Елза фон Алтендорф

Кобургготски и Паси ни съобщиха, че ако влезем в НАТО и в ЕС ще се спасим от война. Никога не сме имали особено високо мнение за умствените качества. Но все пак логично би било да предполагаме, че ако не влезем в НАТО и ЕС ни заплашва война. От кого? Ами, именно от НАТО и ЕС, защото наоколо други няма.

Поради това съвсем накратко ще им обясним някои неща, които вероятно не са могли да прочетат. Не че се съмняваме, че могат да четат.

Според техните началници в централите на НАТО и ЕС в Брюксел “Европа е 34 държави между Атлантика и Урал, наброяващи 680 милиона души. ЕС и НАТО са само част от тази цялост”.

Това означава, че в географски смисъл България винаги е била част от Европа. И там никой не се е съмнявал в това до появата на цитираните по-горе субекти, които са си въобразили, че тяхната мисия е д ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 87, August 2002
Изправете се!
Сривът на доверието към поредните режими е отхвърляне на целия политически, икономически и социален модел, наложен след ...
    "Когато съм стар и мъдър"
Учете езици. Ще ви трябват за да влезете в ЕС и НАТО. Аз знам толкова, че мога да вляза и да изляза. Което ще е неизбежн...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com