Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Все пак ни четат
Дебелеем красиво
От колектива

В отговор на десетките препоръки да увеличим обема на “Строго секретно”, т.е. да “надебелеем”, преди няколко месеца започнахме да излизаме на 24 страници. Знаейки обаче финансовото положение на читателя в България, тогава не увеличихме цената на вестника.

Но като лидер на българската политическа публицистика, на дълбокия анализ и прогноза, на другата гледна точка трябва да продължим да се развиваме и не само да “дебелеем”, но и да хубавеем.

Поради това от следващия брой започваме да излизаме и в цвят и на по-хубава хартия. Това е и отговор на читателите, които колекционират “Строго секретно”. Ще се обогатим и с нови рубрики и идеи.

За да запазим независимостта на вестника, не искаме да увеличим площта на рекламите, заради което растат разходите по отпечатването.

Ето защо, цената на “Строго секретно ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 Issue 87, August 2002
"Когато съм стар и мъдър"
Учете езици. Ще ви трябват за да влезете в ЕС и НАТО. Аз знам толкова, че мога да вляза и да изляза. Което ще е неизбежн...
    Атаката срещу Ирак е решена
Информации от Пентагона подсказват, че администрацията на Буш подготвя нахлуване в Ирак през следващите месеци.Пентагонъ...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com