Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Видях НЛО
Рисунките - лъжа или истина
Те са били тук преди започването на историята. Кацали са на Земята и продължават да кацат. Вече са се интегрирали с нашите общества. Но постепенно информацията за тях, която е Top Secret, започва да изтича.
Документация “Строго секретно”

В предишни броеве публикувахме някои от така наречените “космически рисунки върху пшеницата”. Последната беше на 18 август 2002 г., върху полето в Crabwood (Англия).

Тъй като досега няма никакви доказателства, че става дума за някакво мошеничество, правено през нощта от местни хора, тръгнали с фенери и одеяла да тъпчат растенията, налице е нов контакт с извънземна цивилизация, изпратила ни поредното послание, че е време да установим пряка връзка, и показваща начина, по който това може да стане.

Истинността на тази теза се потвърждава от мащаба на водената в Англия и САЩ кампания за дискредитиране на космическите контакти и дезинформацията в определени западни медии.

За онези, които още не могат да повярват, че рисунките не са мошеничество, ще посочим, че няма никакъв начин човек да направи такива огр ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 90, Nov. 2002
Писмо на един лумпен до таткото на Дубая
В началото ви дължа няколко обяснения, за да можете да следите по-лесно сюжета. Героите са трима: авторът, т.е. аз, с на...
    Добрите и лошите от Космоса /3/
/Продължение от предишния брой/Споменахме за компютъра в Земята и как пришълците биха могли да го използват. Какво наист...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com