Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Политическият живот в нова България през отминалия месец

Кобургготски на вълната на успеха

Пореден забележителен успех постигна първият секретар на НДСВ и председател на Министерския съвет Симеон Кобургготски. Парламентът отново му попречи да си тръгне за Мадрид. Парламентът, както е известно, се състои от най-добрите представители на обществото, които му гласуваха съкрушително доверие с мнозинство 109:107.

Гласуването беше в унисон със спуснатите от партията директиви: “Ще защищаваме Симеон, като нас самите” и “Симеон, вечно жив”.

Имаше и изолирани гласове, че той е един неграмотен човек, който не разбира нищо и че в неговия екип на всеки пет минути има афери и далавери. Това може и да е истина, но тя не е най-важната. За човека от Мадрид най-важното е да реализира своите амбиции и да си спаси имотите, които не му се полагат. Ако има човек в Европа, който да е отнесъл толкова обиди, включително за липса на каквото и да било достойнство, и който така да иска да управлява, това със сигурност е Кобургготски.

Не е вярно, че пак е заминал за Испания, за да разбере какъв паспорт има в крайна сметка и дали и там не си е плащал данъците като в България. Той отиде до Мадрид, за да си вземе българския паспорт, който е забравил там, когато си е дал испанския дипломатически паспорт, който му е бил даден от краля на Испания, за да може да пътува в Европа като български гражданин с Нансенов паспорт, за да завърши някакво образование.

Изпреварихме и ЕС

Европейската конвенция за правата на човека с протокол № 13 ре ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 99, August 2003
Родината на Homo Corruptus
С приватизиране на икономиката върви и процесът на приватизиране на властта от задкулисния криминален “национален капита...
    Fox настоява за разсекретяване
Доста неочаквано телевизионната компания Fox News в края на юни отправи призив към висшата администрация на САЩ за разсе...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com