Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Генезисът на човечеството
Проектът “звездно дете”

Преди 60 години едно момиче откри невероятен череп в пещера на 100 мили югозападно от Чихуахуа (Мексико). След реконструирането черепът даде основание на учените да предположат, че става дума за извънземен. Проектът беше наречен “Звездно дете”.

Сега се правят изследвания, за да се определи дали черепът съдържа извънземна ДНК. Ако отговорът е положителен, това ще бъде преврат в историята на човечеството и тотално пренаписване на неговия генезис.

Първият тест беше направен. Става дума за проверка на Митохондриалната ДНК (mtDNA). Да припомним, че mtDNA съществува извън ядрото на клетката и се предава от женска на женска. Мъжките клетки имат mtDNA, но не могат да я предават.

Ако “Звездното дете” е хибрид “извънземен-човек” и майка му е била хуманоид, тогава неговата mtDNA ще бъде също човешка. Ако е чист извънземен, неговата ДНК ще се различава напълно от човешката.

Според последните съобщения, mtDNA е била извлечена и от друг череп, намерен до черепа на Звездното дете. Вероятно става дума за женски хуманоид, като тестът доказа, че е на класически Мезо-американец, т.е. типичен жител на района, в който е бил намерен.

Онова, което сега трябва да се разбере, е дали вторият череп и Звездното дете са били генетически свързани, с което ще се потвърди легендата за оплождането на женски хуманоид с хибриди на извънземните. Ако двата черепа не са свързани, това означава, че не става дума за майка, а за придружителка или охранителка. Изненадващ е Мезо-американският генетичес ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 99, August 2003
Fox настоява за разсекретяване
Доста неочаквано телевизионната компания Fox News в края на юни отправи призив към висшата администрация на САЩ за разсе...
    Вълна от “оперирани котки”
Изключително прецизните операции върху крави в някои райони на САЩ дадоха основание да се предполага, че са жертва на из...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com