Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Защо и как беше убита Даяна
Основните централи на световния шпионаж
Стефан Петров

Преди шест години, в последния ден на август 1997г., мерцедесът, возещ принцеса Даяна и нейния приятел Доди ал Фаяд, катастрофира в тунела Pont D’Alma в Париж. Бодигардът Тревър Рийс Джонс оцеля, но не си спомня нищо. На 34-годишната Даяна направиха преливане на кръв и хирургическа намеса върху сърцето, но то спря 4 часа след катастрофата.

Смъртта на принцесата продължава да е неизяснена. Повечето експерти са убедени, че е била убита, за да не се ожени за египетския мюсюлманин Доди ал Фаяд.

През 2002 г. се появи искане за ексхумация на Даяна, която, според двама французи - д-р Жак Фебрер и д-р Патрик Турон от Националния институт за криминални изследвания, щеше да докаже, че е била бременна в третия месец в момента на смъртта и преднамерено е била убита. Мерцедесът в трагичната нощ е бил принуден да се блъсне в тунела.

Други твърдят, че първоначалният план не е бил убийството на Даяна и че в линейката й е бил предизвикан спонтанен аборт, който е причината за смъртта й.

Ексхумацията на Даяна би отговорила на много въпроси, включително дали нейните органи са били отстранени, както твърди бащата на Доди - Мохамед ал Фаяд, за да се скрие бременността й. Тялото на Даяна е било обработено, въпреки че позволението за балсамиране или кремиране се дава само от семейството. По време на катастрофата Даяна беше разведена и Чарлз не беше член на нейното семейство. Той ли беше човекът “дал разрешението” за обработката на трупа на Даяна?

През лятото на 2002 г. се появиха нов ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 99, August 2003
Аутопсията: “Никакви араби в Полет 77”
На борда на Полет 77 не е имало никакви араби, което обърква напълно официалната версия, че те са били похитителите. Спе...
    САЩ-КНДР: пред нова воина
След Ирак, президентът Буш отправи идентични предупреждения към Иран и Северна Корея, заявявайки, че няма да толерира те...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com