Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
Имаше ли ядрен взрив в "Обект 820"


 

Имаше ли ядрен взрив в "Обект 820"

юли 2008

 Анализ на Строго секретно

 

 

Според анонимни свидетели, по време на земетресението на 12 май в провинция Сичуан е имало ядрена експлозия в близост до епицентъра. Тази хипотеза поставя въпроса за причината за земетресението - по- конкретно, дали не се дължи на използване на скаларно оръжие. Няма отговор и въпросът, откъде са се взели бетонните отломки дебели по 40-50 см, покрили долината в близост до епицентъра на протежение 3 км, още повече, че в района не е имало видими строителни дейности. Дебелината на бетона обаче отговаря на твърдението, че в района има подземни военни китайски бази.

След земетресението движението в района е било блокирано от военни специални части по посока на епицентъра в планината. Били са забелязани и химически части в защитни облекла, като спасителният персонал около епицентъра се е състоял само от военни.

Удивява и друг факт. Епицентърът се намира само на 5 километра от така наречения "обект 820", който, според много специалисти, е завод за производство на оръжеен плутоний. Тези заводи по целия свят изглеждат еднакво. По същество това са няколко обединени с обща инфраструктура обогатителни ядрени реактора, в които се преработва плутоният. Те винаги са разположени дълбоко под земята и е трудно да бъдат унищожени не само с конвенционално, но и с ядрено оръжие.

Това засилва предположението, че земетресението в Китай е било причинено или от геофизическо оръжие, или от ядрен взрив, като първопричината отново е била скаларното оръжие, насочено срещу "обект 820".


  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2020, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com