Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
Народът срещу мафията. Разкарайте тези идиоти


 

 

Понеже през последните дни станаха доста онези новопръкнали се герои, водачи, будители и т.н. , които  стават "партизани в народната съпротива" на 10-те септември или "активни борци през 1956-та",  ще си позволим да им напомним, че именно "Строго секретно" е единствената медия в България и Европа, която от самото си създаване- вече 22 години, не изневери на мисията на журналистиката, и че "Строго секретно" е най-четената българска медия по целия свят.

Но тъй като винаги сме гледали нещата по-широко, отново ще поощрим по-младите колеги и ще им препоръчаме войната с мафията да стане  и за тях лична,  както е за нас вече над две десетилетия .

И все пак да я карат малко по-скромно.

Дайте да свършим работата, пък след това да се хвалим.

Още не е вечер.

К. Иванджийски

 

 

 

 

 

Krassimir Ivandjiiski - Красимир Иванджийски
11.2016

Такъв политически "сифилис" не е имало в Европа от 30-те години на ХХ век. И трябваше да се случи точно в България с появата и възхода на няколко селски бандити, начело с пожарникаря Б.Борисов.

Сега отново, като хлебарките, които са устойчиви и на ядрената радиация, те пак влизат в урните, за да излязат оттам, този път с неопределената полово Цачева като "президент".

Индивидуалната борба с хлебарките никога не носи резултат, тъй като от вашата къща те се изнасят в съседите. Най-правилният подход са съвместните и едновременни усилия на всички. Дано тази проста житейска логика най-накрая да бъде разбрана на предстоящите избори. По-просто казано – и вие сте отговорни за лайната /без извинение/, в които живеете.

Подготвено е ново поредно нагло фалшифициране на изборите. Но в тази поредна гнусотия и престъпление участват не само двама-трима главатари и селски идиоти, но и онези 50 000 дребни войничета на мафията, които им помагат във фалшифицирането, за да спасят себе си.

Нищо няма да спасите, обричате се самите. Това, което всеки от вас прави, е най-голямото престъпление срещу собствената ви страна. Вашата продажност, глупост и безумие доведе всички българи до тази кочина, в която живеете.

Именно вие сте отговорни за това. Това не е колективн, а индивидуална отговорност на всеки от вас. За това рано или късно ще плащате. Но ще плащат и вашите деца, които с такива родители ще станат продължители на тази гнусотия.

Кочината, която сътворихте, не е невинна грешка, а съзнателно престъпление. Защото би трябвало вече да сте разбрали, че от 26 години България е държава на дегенерати, управлявани от идиоти. Реално, през тези 26 години в страната беше въведено извънредно положение и окупация на вътрешни и външни бандити.

Държавата престана да бъде партньор – корупция, примитивизъм, некомпетентност, подкупни съдилища и прокуратура, политизирани тайни служби, няколко хиляди престъпници на свобода, порочна данъчна система, разигравани под масата търгове, за да се стигне до сегашната ситуация, в която в България прилично живеят само 1 на сто, а останалите 99 на сто се лумпенизират и нямат мотивация за живот.

Още в средата на 90-те години стана ясно, че това е пропаст, а не пропуск към съвремието.

Така завърши българският вариант на либералната демокрация и на нейно място избухна криминалният феодален капитализъм на бандитите, братовчедите, некадърните. Онези, които не успяха да се справят, намериха своето "призвание" в политиката, третирана като нов бизнес.

Ако тъпотията болеше, над цяла България щеше да се носи един огромен стон, чиито децибели в района на Народното събрание и правителството щяха да са над всички допустими норми. Глупостта обаче не само боли. Тя струва. И за нея плащат не тъпаците, а всички българи.

Отново предстоят избори. И пак наоколо се разтичаха малоумници с изцъклени погледи и зациклили мозъци, като при голям пожар или бомбардировка. Панически страх, за да останат на сцената.

Отговорът на въпросите: "Кой е виновен?" и "Какво да се прави?" е прост и страшен. Отговорът е, че държавата на мафията трябва да бъде убита, колкото се може по-бързо, за да не убие нас.

Тази държава трябва да бъде смазана и унищожена без всякаква милост, тъй като това не е нормална държава, а АНТИдържава, държава-мутант.

Първата задача на държавата е да защитава живота, интересите и собствеността на гражданите. Нищо подобно!

Задачата на държавата е да осигури на суверенната си територия върховенството на закона. Ще се намери ли поне един човек, който да твърди, че на територията на България действа конституцията? И кой, ако не тази АНТИдържава, унищожава нашите права, гарантирани от конституцията. Кой, ако не тази АНТИдържава, наказва невинните и защитава неприкосновеността на престъпниците и бандитите?

Задачата на държавата е да пази здравето на хората. Точно обратното – с всички средства тя ограничава възможността на хората да получават медицински услуги. Заради това сме и с най-силна демографска катастрофа в Европа.

Задача на нормалната държава е да осигури образованието на своите граждани. Резултатът е налице – децата ни стремително затъпяват, вузовете плодят никому ненужни специалисти, науката отдавна е отписана.

Задачата на държавата е да осигури социалната защита на гражданите. Няма нужда от коментари.

Съвременна България е АНТИдържава. И общото между нея и нормалната държавност е колкото между Христос и антихриста.

За да оцелее, народът трябва да унищожи действащата срещу него държава и да създаде нова. Това може да стане и с най-страшната за тях дуа – поредна революция. По-просто, като ги изпратим в затвора или на бесилката.

Но същността е по-дълбока. Пред нас е само следствието, но не и причината.

Преди всичко е въпросът какво се случи преди 26 години. Всеки преврат от такъв мащаб изтласква на повърхността мръсотията и тинята – луди, маниаци, авантюристи, садисти, мародери, разрушители, примитиви, игноранти. Но те са само на повърхността на тектоничния преврат, изродил се у нас в най-канцерогенната му форма на мутренската държава. Над България постепенно се спусна мъглата на новото средновековие. България стана заложник на корупцията и на просташката организирана престъпност.

Въпросът, откъде се взе този боклук, още дълго време няма да намери отговор, но несъмнено той е спецификата на така наречения "български преход" от социалната държава към "либералния капитализъм". Чрез пълното деиндустриализиране и пълното деобразование на нацията постепенно, но неотклонно, масите бяха дебилизирани с помощта на медиите, чалгата, тъпите развлечения.

Заради това в предстоящите избори лозунгът "всички срещу тиквата" не е достатъчен. Непосредствената задача е да се изхвърлят тези политизтърсаци. Веднага след това ще дойде и въпросът какво да се прави по-нататък. Нещата са много лоши.

Резултатите от управлението на тази шайка са плачевни. Борисов успя да натрупа нови милиарди дълг и да остави над 1 милион безработни, от които 150 000 младежи.

С всички свои действия този режим задълбочаваше кризата, която се разгърна по целия спектър – икономически, финансов, политически и социален.

Средният и малък бизнес беше унищожен. За пръв път в историята на България, доведени до пълно отчаяние и безизходица, хора се самозапалиха в пропорции по-големи от паленето на будистите в Южен Виетнам по време на войната с американците.

Не бяха построени нито нови училища, нито нови болници, нито нови заводи.

Не бяха развити никакви нови или стари отрасли в икономиката.

Не беше увеличено потреблението, което в България е с най-голям спад – абсолютен и пропорционален – във всички страни-членки на ЕС. Започнатите магистрали са нискокачествени и недовършени. Държавата се превърна в най-големия длъжник, с което уби икономиката.

За сметка на това оглавихме всички негативни класации на ЕС: по корумпираност – първи, по сива икономика – първи, по скъпи кредити в ЕС – първи, по спад на трудова заетост – първи, по скъпа енергия – първи. Последни по качество на здравеопазване и образование. Съдебната система беше превърната в изтривалка за предишните и сегашни престъпления. ГЕРБ си избраха "президент" с груби изборни фалшификации. Сега искат да си изберат нов "президент", мамицата на нацията.

Дали това означава, че България е на ръба на социалната революция? Според всички закони тя вече да е започнала.

Това е и отговорът на въпроса "Како да се прави?".

Той може да бъде поставен и иначе. "Ние тях, или те нас", като в двата въпроса и тяхната последователност се крие отговорът.

Заради това казваме – голямата война на България тепърва започва.


  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2020, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com