Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
BREAKING : Was the Queen poisoned by Putin


14.03.2018

Krassimir Ivandjiiski

 

That woman on the photos / from 13.03.2018/ is a Double of  the Queen .

By Boris Johnson, the Queen  was poisoned "highly possible" not with Novichok but "quite likely" with  Starichok  /Oldichok/, and the rumors that the Queen has died in December 2016-January 2017 are "fake news of the Moscow fake propaganda"

 

More later, stay tuned...

 

 

 

 

 

 

===========================================================

 

From our Archive, published March 2017

 

Use the Google translator, it is not so  difficult

 

 

 

 

Krassimir Ivandjiiski - Красимир Иванджийски
Жива или мъртва е Елизабет II
03.2017

В момента, в който пишем тези редове, въпросите, свързани с британската кралица Елизабет ІІ, са само три – дали кралицата е мъртва, дали е тежко болна или е поставена под домашен арест.

Според нас, най-вероятно е починала в началото на януари и оттогава се разиграва една от поредните комедии с укриване на смъртта, докато не бъдат постигнати някакви договорености, както със смъртта - в средата на 2016 г., на Ротшилд и Рокфелер, на Ариел Шарон и т.н. Преди това на Елцин, може би и на Хилъри Клинтън... Но да тръгнем подред.

От края на 2016 г. Елизабет ІІ не се е показвала на публиката, а жената, която беше показана в началото на януари 2017 г. явно беше двойничка, видяна от далечна перспектива.

Последното показване на елизабет ІІ беше най-вероятно предварително записаното от нея традиционно коледно поздравление за 2017 г.

Според някои източници в него тя е направила наистина сензационни неща. В първия запис на ВВС е започнала да изрежда имената на известни политици и хора, които са виновни за "най-страшни престъпления срещу нашия народ и нашите деца". Записът е бил спрян след фразата "2017 г. ще бъде година на кръвопролитие, каквото не сме виждали от времето на Втората световна война".

Екипът от ВВС е бил в шок и са спрели записа.

Било е записано второ приветствие. След това вече нямаше никакви публични изяви на Елизабет ІІ.

Появиха се слухове, че тя е мъртва или е под домашен арест.

Вероятно британската кралица Елизабет ІІ е мъртва от края на 2016 г. или от началото на 2017 г.

Кралицата не се появи за първи път от 28 години на ежегодната коледна служба, която традиционно се провежда в Сандрингхамския дворец в Норфолк, един от любимите дворци на монарха. Липсата й беше оправдана със съобщението за силна простуда на кралицата и съпругът й Филип.

Ще припомним, че кралицата традиционно посещаваше службата в църквата Света Мария Магдалена още от 1988 г. и не беше пропускала нито една. Така че отсъствието й не можеше да се укрива. Според слуховете от двореца Сандрингхам кралицата е тежко болна, не става от леглото и постоянно взима причастие и едва ли ще доживее до Рождество.

Въпроси за изчезването на кралицата се появиха още по-рано, през ноември, когато започнаха да питат "къде изчезна Елизабет ІІ след срещата й с руския патриарх Кирил". Дали не е приела православието?

След това тя се показа /или нейна двойничка/ на  церемонията за почитане на паметта на жертвите от въоръжените конфликти в Лондон. /Според други слухове Ротшилд и Рокфелер са мъртви от 20 юни 2015 г., но оттогава не са обявени нито за живи, нито за мъртви./

Но най-интересното предстоеше. На 9 януари 2017 г. на официалния сайт на кралското семейство www.royal.uk беше пуснато съобщение за смъртта на Елизабет ІІ от сина й принц Чарлз. Но след това беше свалено. Някои медии обаче успяха да му направят скрийншот. След това изявление на Чарлз нямаше никакви други официални коментари.

Какво се казваше в сваленото съобщение: "Кралица Елизабет ІІ умря в своя сън сутринта в резиденцията в Сандрингхамския дворец. Съобщението беше на прес-секретаря на кралицата.

Принц Чарлз поиска да бъде направено следващото съобщение незабавно: неговата обичана майка кралица Елизабет ІІ почина мирно в своя сън сутринта в Сандрингхамския дворец. Смъртта й дойде след кратка болест, която й попречи да присъства на традиционните й задължения около коледния период".

Някои британски издания, веднага определиха слуховете за смъртта на Елизабет ІІ като "руски мръсни трикове", други твърдяха, че не е имало такова съобщение за смъртта на кралицата в официалния сайт. Някои руски сайтове се свързаха с Бъкингамския дворец, който определи съобщенията като "пълна неистина".

След това обаче Globe пусна пробен балон № 2 под заглавието "кралят е мъртъв, да живее кралят", а именно, че принц Уилям ще пропусне 35-тия рожден ден на своята съпруга и че през март ще трябва да вземе решение – да избере между любимото занятие като пилот на медицинска авиация или своя дълг, т.е. правата на престолонаследник. Значи в семейството може да има конфликт на наследниците Чарлз и Уилям.

Междувременно продължиха слуховете, че кралицата е мъртва, че тайното погребение вече се е състояло и че членовете на кралското семейство ще задържат официалното изявление за смъртта, докато не приключат с тайните ритуали или пък докато не бъдат решени споровете за властта в самото сърце на кралското семейство, че принц Чарлз води битка за трона със сина си Уилям, който може би има намерение да прескочи баща си и да бъде коронован за крал през 2017 г.

По същото време френският посланик Жерар Аро в САЩ, явно далеч от дворцовите интриги, изрази искрени съболезнования във връзка с кончината на Елизабет ІІ. Но и той трябваше да оттегли съболезнованията си, тъй като "кралицата е жива".

Явно информираната по-добре от другите премиерка Тереза Мей изведнъж заговори за "социална отговорност" и за "британците, сблъскващи се с несправедливостта", за необходимост от реформи. Поиска и спешна среща в САЩ с новия президент Доналд Тръмп, която не се състоя в Белия дом, който, както е известно, е подслушван по десетки начини.

Преди това в Ню Йорк и Вашингтон се появи външният министър Борис Джонсън. Британското външно министерство съобщи, че спрямо Москва "трябва да се води стратегия на бдителност, въвличане и санкции срещу Русия заради политиката й в Сирия".

Към средата на януари започнаха военните провокации на Порошенко спрямо Донбас, които се превърнаха в открита агресия в началните дни на февруари.

Като капак на всичко, неизвестно защо, последва обявяване на новия състав на "така наречения Комитет на 300-те", в който на първо място беше кралица Елизабет ІІ.

Правеше впечатление, че в списъка за първи път от много години преобладават разни бивши, сегашни или бъдещи признати, непризнати или самозвани монарси, кандидат-монарси или мераклии за монарси, сред които и името на Симеон Сакс Кобурггота (вероятно Симеон Борисов Сакскобургготски, самозванецът "цар на България".

Връщайки се към Елизабет ІІ вече три месеца никой не я е виждал жива, даже ако в близко време организират преминаване в автомобил или карета.

Некрофилското шоу в Лондон е в разгара си. Сядайте пред телевизора и правете залози!

 

 

==========================

 

 

 

From our Archive, published May 2017

 

Use the Google translator, it is not so  difficult

 

 

 

Krassimir Ivandjiiski - Красимир Иванджийски
Къде все пак е Елизабет II
05.2017

Мистерията с изчезването на британската кралица Елизабет ІІ продължава. Но, както вече писахме няколко пъти, мистерия няма, има поредна мистификация и машинации около смъртта на Елизабет ІІ и най-вероятно укриване на нейната кончина. Да припомним някои неща.

Краят на Елизабет ІІ се предшестваше и се съпровожда от поредни постановки, разигравани от двореца и спецслужбите в това число и атаката на парламента на 22 март, която трябваше да укрепи вярата в земното присъствие на Елизабет ІІ.

Странните неща започнаха още на 15 октомври 2016 г., когато руският патриарх Кирил полетя до Лондон с официална визита, по време на която се срещнал и с кралицата. Но странно, нито една протоколна снимка не се показа и до днес.

Веднага се появиха предположения, че Кирил е летял до Лондон, за да отпее Елизабет ІІ, заради което след завръщането си е бил наказан, като на 21 октомври, след като се е върнал от Лондон, е бил лишен от банката на руската православна църква "Пересвет" и много епархии са се оказали с блокирани сметки. Съдбата на средствата е мъглива.

Но основният въпрос е какво да се прави с останките от Британската империя, която е в плачевно състояние и с жалката структура, която остана от дома на Уиндзорите, които преди 99 години се появиха отникъде.

Наследниците на Елизабет ІІ са пълен потрес. Чарлз е неадекватен. Даяна беше убита, защото почна да спи с мюсюлманина Доди Фаяд, нейният син Уилям се ожени за еврейката Кейт, а вторият – Хари, най-вероятно е от флирта на Даяна с инструктора й по конна езда. Хари пък си пада по цветнокожи и даже чернокожи мадами.

Елизабет ІІ, макар и самата да не беше от особено чиста кралска кръв от Маунтбатън, т.е. от немското семейство Батенберг /същото, което беше изпъдено от България/, все пак държеше на този въпрос твърдо. Преди една година даже призна накрая, че именно кралското семейство е елиминирало Даяна, за да не блудства с разни араби.

Визитата на Кирил пък добави нови въпроси, като например, че Елизабет ІІ е все пак православна внучка на руския император Николай ІІ, т.е. на Джордж V. Ще споменем, че според някои източници домовете на кралските семейства на Уиндзорите и на Романови бяха оформени в своя статут чак на 10 октомври 1917 г., три дни след октомврийския болшевишки преврат, и че Николай ІІ май не е бил убит, а е извозен до Лондон, където е станал... Джордж V.

САЩ са бивша и настояща колония на британската корона и неофициално на клана Романови, която формално е била закрепена през 1913 г. със създаването на Федералната резервна система на САЩ, която пък в 88 процента е принадлежала на Русия по документи.

Заради това от 2 години около "руския трон" се разиграват странни и комични събития. Само през 2016 г. в Русия три пъти се опитваха да подготвят монархически преврат и да поставят на трона Маша Хохенцолерн, която е дъщеря на обергрупенфюрера от SS на Хитлер В. Кирилович.

Заради това смъртта на Елизабет ІІ ще повлече към пропастта половината свят – буквално и преносно. На първо място ще бъде унищожена лъжата, върху която се държеше Британската империя 100 години и която днес наброява 2 милиарда души – мощна международна организация, която без кралицата ще "осиротее".

Възможно е, че някъде някой отдавна е готвел сериозни документи, които ще бъдат показани на света за произхода на Уиндзорите. От гардероба могат да се покажат и други скелети на кралския двор. Може би заради това беше предприето излизането на Англия от ЕС, като сега предстои преформатирането на територията под ново начало с ново съдържание, нови подчинения и пълномощия.

Може в Британската общност да влязат и САЩ по времето на Тръмп, което коренно ще промени тази структура. Тръмп ще посети Лондон към края на 2017 г. Вероятно след това ще бъде съобщено и официално за смъртта на Елизабет ІІ. Дотогава ще бъдем свидетели на имитации на жизнена дейност. Същият номер беше използван и при смъртта на Ротшилд и Рокфелер, отпътували от този свят още през лятото на 2015 г., но със забавени съобщения за смъртта. Същият цирк се разиграваше и с бившия президент на Израел Ариел Шарон и т.н.

Кралицата ще бъде показвана жива, но временно "недееспособна", ще оживее изведнъж за да подпише някакви документи и след това да отпътува тихо и мирно. Може вече да е погребана. Сега тренират нейна двойничка, но явно имат проблеми, като зад кулисите се провеждат огромни консултации и пазарлъци в поредното глобално некрофилско представление.

 

 

 


  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com