Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
МАФИЯТА ТРЯБВА ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕНА
10.2018

Политическата криза в България продължава. Това е най-острият социален сблъсък след 1990 г., който преминава в социална революция срещу криминалната система. Милиони протестират срещу управляващата мафия.

България затъва в кладенеца на безвремието, в епидемията на заразния идиотизъм, новото варварство и тоталното затъпяване. Бяхме върнати в дописмената ера, на безнадеждно оглупяващо и разбито общество, което се управлява от отвратителни деграданти. Сега лозунгът е: "Да ги избием, преди те да са ни избили", и че "ситуацията е нова – народът срещу мафията".

Една малка група бандити и узурпатори е окупирала властта на България и унищожава обществените и държавни структури, които трябва да ни защитават. Обикновеният човек е изправен пред геноцид. Едно нищожно аутсайдерско малцинство унищожава мнозинството, наричайки това "демокрация". Така стигнахме до дилемата "или те нас, или ние тях".

Вижте какво става. Правителството е затънало в корупция и некадърност. Някакъв малоумник тича насам-натам и реже лентички, въпреки че единственото нещо, което може да прави е да купува тоалетна хартия за WC-то на Министерския съвет.

 

 

 

 

 

 

Напредва процесът на новото варварство и на генетическото израждане – за предпочитане е да си тъп и мутроиден.

В парламента, за разлика от коня на Калигула, у нас може да влезе всяка свиня.

Наистина ни изтребват. България е в края на държавите от "третия свят" по очаквана средна продължителност на живота. Световната здравна организация ни постави на 150-то място сред всичките 191 държави.

Къде отиват нашите пари? Инфраструктурата е в отчаяно положение, пътищата, мостовете, водата, водохранилищата са опасни за живота.

Бедността докара 50 процента от българите под социалния минимум. Реалната безработица е около 20 процента. Човешкият капитал беше зачеркнат. Развитието беше спряно – срив в образованието, науката, спорта.

Брутният продукт спрямо 1990 г. се съкрати два пъти, два пъти намаляха и предприятията и организациите в селското стопанство. Нищо не върви нагоре освен престъпленията и броят на затворниците, както и наглостта на управляващите.

Механизмът на самоунищожението действа с пълна сила. Само за 30 години България беше хвърлена обратно в архаичното състояние на ново варварство, в пропастта на управляван отвън регрес и хаос.

Всичко беше унищожено промишленост, производство, селско стопанство, образование, култура, демографски ресурси, интелектуален капитал.

Закономерно се появи и "елитът" на новата система – мародери, психопати, мутри, заграбили собствеността по пътя на грабежа и насилието.

Тъй като външният враг не искаше да си цапа ръцете, намери вътрешни слуги и компрадори, на които беше отредена задачата да унищожат България. И вече 30 години те само плюскат и крадат. И се ръфат помежду си за онова, което е останало за доразграбване.

Възходът ни в този фарсов трагизъм е без прецедент и в Европа.

Страната ни преживява дълбока криза. България е болна.

Това не е криза, през каквито България е минавала в миналото. Това е жестока изява на унищожението на една държава и демонтажа на нейния народ.

И в миналото е имало случаи, когато народи са били демонтирани, за да унищожат тяхната памет и воля. Това винаги е било причина за национални катастрофи и даже за изчезването на големи империи и народи.

Именно за това става дума за войната срещу България. Тя се води чрез демонтирането на народа, като основното средство е "елитът" в рамките на системния бандитски капитализъм.

Ставащото в България е или масова лудост, или предсмъртна агония. Предупрежденията следват с нарастваща интензивност.

В същата посока действа и информационната и психологическата война, чиято цел е да бъде разрушено културното ядро на народа. Настъпи демонтаж на историческата памет, подиграни или осмивани бяха народните символи, идиоти си присвоиха национализма и патриотизма, разпалват се антидържавни настроения и неприязън към институциите, властта, армията, училищата, болниците.

По този начин беше демонтирана централната матрица на българския народ. От народа остана население или маса от хора, които нямат надличностно съзнание и колективна воля, загубили са способността за логично мислене и откриване на причинно-следствените връзки.

Заради това в момента народът е болен и лишен от дееспособност. Но даже в това състояние продължават да му нанасят удари. Появи се патологична социална система.

Ясно е, че демонтираното общество, в което е по-голямата част от населението, се чувства ограбено и обидено, не е конкурентно и жизнеспособно. То ще изчезне и загине, или сегашната ситуация трябва да бъде променена радикално.

Основният извод е, че политическата и социалната система не може повече да функционира по този начин. Наложеният модел е безумие, което поставя под въпрос държавността.

Ситуацията е "те" или "ние". Спиралата на взаимната омраза ще продължава да се налива, докато не се скъса. "Те" вече са в паника. България е срещу тях и те – срещу нея.

Ситуацията е нова – народът срещу мафията.

Време е да се разбере, че за първи път в историята ни става дума за истинска национално-освободителна битка. По-точно – за война.

 

 

 


  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2022, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com