Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
THE DEATH OF GEORGE H W BUSH. WHAT WE WROTE 2 MONTHS AGO


 

Published  october 2018. More to follow what we published years ago

 

K.Ivandjiiski, 01.12.2018

 

 

 

 

И ЛЕКАРЯТ НА БУШ-СТРАРШИ БЕШЕ УБИТ НА КОЛЕЛО

 

 

На 20 юли, след стрелба, беше убит личният кардиолог на бившия президент на САЩ Джордж Буш–старши - Марк Хауснехт (на 65 години). Убийството стана сутринта в Хюстън.

Хауснехт и убиецът му са карали колела, като са се разминали на главна улица. Убиецът се е обърнал след Хауснехт и го е застрелял с два изстрела, след това е изчезнал. По-интересно обаче беше онова, което ставаше преди убийството на личния кардиолог на Буш-старши от началото на 2018 г.

На 22 април почина съпругата на Буш-старши, 92-годишната Барбара Буш. Смъртта й беше съобщена веднага – хронично белодробно възпаление и срив на сърдечната дейност.

На следващия ден Буш-старши – на 93 години, беше хоспитализиран след инфекция на кръвта и тогава се появиха слухове за смъртта му. Оказа се обаче, че продължава да е жив и беше изписан след няколко дни, не за дълго, защото на 27 май отново беше хоспитализиран, този път заради ниско кръвно налягане. И отново се появиха слухове за неговата смърт, които бяха опровергани – не изпитвал никакъв дискомфорт.

За да бъдат напълно опровергани слуховете Буш-старши беше посетен – заедно или отделно, от бивши президенти – Буш-младши, Клинтън, Обама, Хилари, Мелания...

За всеки случай до Буш-старши постоянно беше и известният му лабрадор, защото по кучетата най-лесно се познава дали до тях е техният господар или някакъв негов двойник. Лабрадорът беше там, значи и Буш-старши е жив и е там.

Слуховете обаче продължават и се засилиха след убийството на лекаря му.

Две убийства, на колела, на лични лекари на световни лидери! Дали не идват от един и същи център?

Досещаме се, но засега ще запазим мълчание, защото и ние, отвреме-навреме, караме колела...

 

 

Published October 2018 

 

Защо беше убит лекарят на Елизабет II

 

На 18 август от Лондон беше съобщено, че лекарят на кралица Елизабет ІІ, 67-годишен хомеопат, Питър Фишер, е бил смъртно ранен при сблъсък с камион в района на Хай Холбърн и е починал на място.

За онези, които следят слуховете за "живота и смъртта" на Елизабет ІІ, в това число и ние, това може да означава няколко неща:

  • на първо място, че лекарят Фишер е проговорил, че кралицата е починала още преди 2 години и е бил убит, както се казва насред Лондон, като убийството му вероятно няма нищо общо с камиона, чийто шофьор е бил освободен веднага след инцидента. Лекарят на Буш-старши, за който от началото на 2018 г. ходят слухове, че е не между живите, беше убит по същия начин, карайки колело;
  • на второ място, може да се готви най-накрая съобщението за смъртта на кралицата и се отстранява човекът, чиято задача дълго време е била да укрива нейната смърт и да се прави, че лекува двойничката на кралицата;
  • на трето място, ако кралицата все пак е жива, може да се готви покушение в близко време срещу нея и личният й лекар е бил убит, за да се улесни достъпът на бъдещите престъпници до "тялото" на жертвата или на нейната двойничка.

Споменатият лекар Фишер, който беше наричан "лекарят на кралицата", според официални данни е бил световен експерт в областта на хомеопатията и от 15 години е лекувал кралицата.

Фишер беше и доктор по изследванията в Кралската лондонска болница за комплексна медицина в Блумсбъри и президент на Факултета по хомеопатия.

Сблъсъкът с камиона е станал около 9,30 ч. сутринта, на един кръстопът, като се предполага, че Фишер е отивал с колело на работа. Странно е, че шофьорът на камиона е останал на място и е помагал на полицията, отговаряйки на въпросите, не е бил арестуван и е бил пуснат, което може да означава, че Фишер е бил убит по друг начин и че не е имало инцидент с камиона, и шофьорът е спрял, за да помага на полицията. Не е изключено самият шофьор в близко време да изчезне, а полицаите да бъдат преместени на друго място.

Всъщност това е осмият велосипедист, убит в Лондон, само през тази година и петият от "сблъсък с камион", като само в Холбърн това е четвърта колоездачна смърт за пет години.

Ще припомним, че през 2015 г. 55-годишната Мойра Джемил, която беше директор на кралския фонд за работата с кралските дворци също беше убита в сблъсък с камион на моста Ламбет, когато отиваше с колело на работа в двореца Сейнт Джеймс.

Или, както се казва, налице е тенденция хора от близкото обкръжение на елизабет ІІ да умират "колоездачно", заедно с въпроса дали кралицата е все още жива и дали не се разиграва поредният театър.

За какво става дума?

Слуховете за смъртта на кралицата се появиха в края на 2016 г. и началото на 2017 г.

От края на 2016 г. Елизабет ІІ не се беше показвала на публиката, а жената, която беше показана в началото на януари 2017 г., а и след това, явно беше двойничка, показвана от далечна перспектива.

Последното истинско показване на Елизабет ІІ беше най-вероятно предварително записаното от нея традиционно коледно поздравление за 2017 г.

Според някои източници в него тя е направила наистина сензационни неща. В първия запис на ВВС е започнала да изрежда имената на известни политици и хора, които са виновни за "най-страшни престъпления срещу нашия народ и нашите деца". Записът е бил спрян след фразата "2017 г. ще бъде година на кръвопролитие, каквото не сме виждали от времето на Втората световна война".

Екипът от ВВС е бил в шок и са спрели записа. Било е записано второ приветствие. След това вече нямаше никакви публични изяви на Елизабет ІІ.

Появиха се слуховете, че тя е мъртва или е под домашен арест. Кралицата не се появи за първи път от 28 години и на ежегодната коледна служба, която традиционно се провежда в Сандрингхамския дворец в Норфолк, един от любимите дворци на монарха. Липсата й беше оправдана със съобщението за силна простуда на кралицата и съпругът й Филип.

Въпроси за изчезването на кралицата се появиха още по-рано, през ноември 2016 г., когато започнаха да питат "къде изчезна Елизабет ІІ след срещата й с руския патриарх Кирил".

След това тя се показа /или нейна двойничка/ на церемонията за почитане на паметта на жертвите от въоръжените конфликти в Лондон.

Но най-интересното предстоеше. На 9 януари 2017 г. на официалния сайт на кралското семейство (www.royal.uk) беше пуснато съобщение за смъртта на Елизабет ІІ от сина й принц Чарлз. Но след това беше свалено. Някои медии обаче успяха да му направят скрийншот. След това изявление на Чарлз нямаше никакви други официални коментари.

Какво се казваше в сваленото съобщение: "Кралица Елизабет ІІ умря в своя сън сутринта в резиденцията в Сандрингхамския дворец". Съобщението беше на прес-секретаря на кралицата.

Принц Чарлз поиска да бъде направено следващото съобщение незабавно: неговата "обичана майка кралица Елизабет ІІ почина мирно в своя сън сутринта в Сандрингхамския дворец. Смъртта й дойде след кратка болест, която й попречи да присъства на традиционните й задължения около коледния период".

Междувременно продължиха слуховете, че кралицата е мъртва, че тайното погребение вече се е състояло и че членовете на кралското семейство ще задържат официалното изявление за смъртта, докато не приключат с тайните ритуали или пък докато не бъдат решени споровете за властта в самото сърце на кралското семейство, че принц Чарлз води битка за трона със сина си Уилям.

По същото време френският посланик Жерар Аро в САЩ, явно далеч от дворцовите интриги, изрази искрени съболезнования във връзка с кончината на Елизабет ІІ. Но и той трябваше да оттегли съболезнованията си, тъй като "кралицата е жива".

Явно информираната по-добре от другите премиерка Тереза Мей изведнъж заговори за "социална отговорност" и за "британците, сблъскващи се с несправедливостта", за необходимост от реформи. Поиска и спешна среща в САЩ с новия президент Доналд Тръмп, която не се състоя в Белия дом, който, както е известно, е подслушван по десетки начини.

Ако е жива кралицата, би трябвало да е на 92 години, но, така или иначе на такава възраст кончината е по-близо отколкото по-далече, даже за кралиците.

Какво ще се случи при официална смърт на елизабет? Това ще бъде най-унищожителното събитие за Британия за последните 70 години.

Поне 12 дни след смъртта – до погребението, Британия ще замръзне на едно място. Хаосът ще струва на икономиката милиарди лири. Борсите и банките ще бъдат затворени. Погребението, както и следващото коронясване ще струват на икономиката 6 милиарда лири, без организационните разходи.

Смъртта на кралицата ще бъде и едно от най-важните събития за света след Втората световна война. Тя ще внесе корекции и в глобалната икономика, политика, геополитика. Истерията и спекулациите след убийството на Даяна още не са затихнали. Можем само да си представим до какво равнище ще се изкачат след съобщението за смъртта на кралицата.

 

 

Published November 2018

 

Опасните събития около Елизабет II продължават

 

 

Вече става опасно и за най-близките помощници и сътрудници на кралица Елизабет ІІ.

Както писахме, преди известно време беше убит в уличен инцидент с камион, когато е карал своето колело, личният лекар на Елизабет ІІ. И отново се появиха слухове и предположения за чистка около Елизабет ІІ и дали наистина е жива.

На 12 септември последва нов инцидент с може би най-близкия човек на кралицата. В замъка Балморал кралицата едва е избегнала нещастието, но заради нея е пострадала гувернантката Мери Морисън, която все пак е имала късмет, че е останала жива. Какво се е случило?

Според съобщението, на 12 септември Елизабет ІІ, вече над 90 години, се е качвала по стълбите на своя замък към балната зала, където е била организирана вечеринка за войници, охраняващи шотландската кралска резиденция.

С нея е била и гувернантката й Мери Морисън, която се е спънала и е паднала по стълбите, като за малко не е повлекла със себе си и кралицата.

Произшествието е шокирало кралицата. Морисън, която е била откарана в болница, се е отървала само със счупен глезен.

Мери Морисън – на 81 години, е с Елизабет ІІ от 1960 г., т.е. 58 години й е нейният най-близък човек. Тя съпровожда постоянно кралицата и знае всичко за нея, заради което, при особени обстоятелства може да стане излишна, защото знае "твърде много".

Морисън съпровожда кралицата и по време на официалните събития и отговаря за писмата. През 2013 г. тя стана носител на Ордена на висшето рицарство, даряван лично от кралицата.

Около Елизабет ІІ наистина става опасно за най-близките й сътрудници. Вероятно в близко време ще дойдат нови странни новини, свързани с кралицата или с нейното обкръжение, което знае много за нея.

 

 

 


  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2023, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com