Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ СЪПРОТИВАТА


Красимир Иванджийски -Krassimir Ivandjiiski

Присъединете се към съпротивата

Published 18 January 2019

 

 

 

 

Време е за бунта на вашия живот.

Вече няма къде да отстъпвате. 2019 г. ще е решаваща преди всичко за глобалната икономика. Икономиката е по-важна от политиката. Политиката е вторична. Но в сегашната система е обратното. Политиката, т.е. имагинерията, е първична, а реалността, т.е. икономиката, е вторична.

От 50 години коментирам този абсурд. Нарекоха го либерален или неолиберален капитализъм, или глобализъм. Но всъщност става дума за система на абсурда, за системен абсурд или абсурдна система.

Най-точното е система на абсурда, която доведе планетата до екологична гибел като човекът стана несъвместим със Земята.

Заради това бунтът, революцията е срещу тази абсурдна система.

Така е във Франция на „жълтите жилетки“ – вече не е важно дали това е революция на французите срещу системата или противодействие на системата срещу хората. И в двата случая системата е врагът. Това е системен срив.

 

 

Тази система повече не може да съществува. Наблюдаваме нейната смъртна агония.

За по-нервните читатели ще повторя – спокойно, не става дума за края на света, а за края на системата, т.е. за един модел на неговото развитие, който се оказа канцерогенен. Значи, трябва да бъде унищожен. Просто и логично.

Следователно започна поредната антисистемна революция.

Това е грандиозна война в мащаба на цялата планета. Такава нещо досега не е имало.

Глобализирането на капитала покри целия свят. Заради това кризата е планетарна. И революцията ще бъде глобална. Срещу нас е противник, който е парализиран от страх – панически, животински. Кой ще надделее не е ясно. Двубоят е колосален, исторически, космически...

Присъединете се към революцията. Вече няма какво да губите. Защо?

Нещата не са толкова сложни.

Капитализмът, каквито и прилагателни да му слагат отпред или отзад, винаги идва, за да ограбва всичко. Той ограбва вашето имущество, вашите данъци, вашите права, вашата свобода, вашата история, образование, и вашето здраве. Нищо и никой няма да остане неограбен. Не се надявайте.

Всъщност вече разбрахте – България е най-ограбената и унищожена европейска държава от системата.

 

Всяка педя земя на „успешните“ капиталистически държави е пропита с кръвта и златото на онези, които бяха ограбени. Капитализмът или ограбва други държави, или своето население. Но той винаги идва, за да ограбва. Такава е системата. Такъв е нейният закон от ХVІІІ до ХХІ век.

Нищо по същество не се променя през отминалите векове. Същността на капитализма остава грабежът.

Това се случи и в България, която беше превърната в мафиотска кочина и пустиня. Народното богатство беше разграбено от шепа примитиви и бандити. Народът беше изхвърлен на улицата. „Не се вписахте в пазарната икономика“. Наглост и цинизъм на ента степен. „Но нали все още сте живи. Трябва да ни благодарите“.

 

Конфликтът е нерешим и доведе до непримиримо противоречие със съхранението на живота на планетата.

Такава е страшната истина за нашите дни.

Човечеството стигна до задънена улица на своето развитие по всички параметри. Човекът беше превърнат от системата в животно и излишен лумпен. Вижте какво става около вас.

Това е фашизъм. В новите условия – неофашизъм. Унищожение на 6 милиарда излишни хора. Е

Единственият ни шанс е унищожението на тази човекоядна система.

Капитализмът, какъвто и да е той, е като акула с разпорен корем, която нагъва собствените си черва и никога няма да се наплюска. Това не е метафора. Това е законът на новия глобален фашизъм. Защото новият фашизъм е открита терористична диктатура на най-примитивните и алчни елементи на финансовия капитал.     

Фашизмът е властта на самият финансов капитал. Тази формула е отпреди 80 години и нищо не се е променило.

Смисълът и целта на неофашизма е удържане на властта на паразитизма на САЩ и Запада на всяка цена. Заради това той може да мимикрира по различен начин – може да се прави на национализъм, патриотизъм, демокрация, либерализъм, мултикултуризъм. Да приема различни форми.

Ако трябва, фашизмът може да се маскира даже като антифашизъм, без да губи своето съдържание. Мимикрията е негова същност.

Заради това с такова съпричастие следим ставащото във Франция и започващата Европейска пролет на протеста на хората. И това е прекрасно. Хората вече не вярват на някогашните думи на Маргарет Тачър, че „няма алтернатива“. Напротив,има.

Цикълът на развитието на човечеството отхвърли това чудовище. Капитализмът приключва. 2019 г. трябва окончателно да затвори този цикъл.

Алтернатива има. Това е нова система, която ще замени сегашната и привлича все повече хора.

Прочетете Манифеста на „жълтите жилетки“ – смесица от искания отляво, отдясно, от центъра, отгоре и отдолу. Отдавна не съм чел нещо такова в сферата на икономиката, труда, политиката, данъците, околната среда, геополитиката. Отдавна не съм чел – всъщност никога, защото никога не е имало такова обединение за борба и на стремежи.

Обединяване на 99 на сто от хората срещу 1 процент паразити.

Ако не успеем, историята на Homo Sapiens, като биологичен вид, ще стигне до своя край с небивала катастрофа.

Съпротивата е започнала и навлиза в революционна фаза. Това е неизбежно. Присъединете се.

Според последните данни на социометрията, броят на младите българи, готови на „противоправни“ действия, в това число и превземане на държавни институции с „използване на оръжие“, възлиза на 69 на сто. При хората над 50 години този процент е 72 на сто.

Внимание! Това означава готовност да се излезе на улицата. Хората вече не се страхуват от терора на властта и от мафията. Българите са убедени в незаконността на системата във всички нейни форми и разцветки.

Народът е готов за национално-освободителна борба.

Дългият път започва от първата крачка. Онези, които си мислят, че ще могат да избягат от битката, грешат. Защото най-напред трябва да стигнат до летището.

Вече си взехме жълти жилетки. Струват само 1 лев.

 

 

P.S.- Наблюдавам с  раздразнение новите ми плагиатчета, присвоили си призива "Те ,или ние". По-леко! Кога  станахте калайджии, кога ви почерняха задниците.

Свободата най-напред минава през всеки човек, а не през празноглавци и "Ура,Напред".

Свободата, както се казва , е осъзната необходимост.Не пречете на хората да осъзнаят това с вашето лаене.

"Те, или ние" със сигурност не сте вие.

 

Кр.Иванджийски

 


  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2022, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com