Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
Грипната епидемия – биооръжие в действие


Published March 2018 !

 

 

Krassimir Ivandjiiski - Красимир Иванджийски


Грипната епидемия – биооръжие в действие

Сегашният сезон е най-лошият
03.2018

 

 

Тази война върви тихо, дълбоко зад стените на лабораториите. Нейната цел е унищожението на човечеството в средна и дългосрочна перспектива. Тя е като октопод, чиито пипала са по целия свят. Едно от тези пипала е биологическото оръжие.

Още от началото на сегашната глобална грипна епидемия беше ясно, че става дума за нов, произведен в лабораториите вирус, чиято цел е да предизвика епидемия по-опасна от "испанския грип" от 1918 г., който уби над 100 милиона души по целия свят.

100 години по-късно пандемията се върна.

Ще припомним, че за "испанска" се счита най-масовата пандемия в цялата история на човечеството. През 1918 – 1919 г. само за 18 месеца, от нея се разболяха около 600 милиона души, т.е. 30 процента от тогавашното население на Земята. умряха около 100 милиона, т.е. 5,3 на сто от световното население, което я превърна в най-мащабната катастрофа в историята на човечеството.

Епидемията започна в края на Първата световна война, но бързо изпревари този въоръжен конфликт по мащаба на жертвите. Защо?

Защото "испанският грип" от 1918 г. беше следствие на най-масовата кампания за ваксиниране по света. Тогава вирусите не бяха известни и лекарите казаха, че болестта е предизвикана от микроби и започнаха да ваксинират войниците, които се връщаха от фронтовете, т.е. ваксините бяха наложени на всички военни.

Тази смесица от отровни препарати и трупни белтъчини, от които бяха направени ваксините, предизвика грипна пандемия. Ваксините винаги са били добър бизнес, заради което станаха "задължителни".

Това беше по-къса война отколкото планираха производителите на ваксините. Останаха им неизползвани или просрочени дози, заради което направиха онова, което обикновено правят – измислиха своята програма за ваксиниране в целия свят. Хората вярваха на лекарите и хукнаха да се ваксинират, но само след няколко часа бяха в агония и болни с вирулентност, която преди това не беше виждана.

През отминалите 100 години лекарите не спяха и измислиха нови ваксини и нови вируси, като тази дейност оформи контурите на страшната биологическа война.

Начело са американците със своите 100 секретни лаборатории, контролирани от Пентагона и ЦРУ, които разработват новите биооръжия. Обикновено те действат под прикритието на "научно-изследователски лаборатории", но на практика разработват нови поколения щамове вируси и бактерии. И, разбира се, нови поколения ваксини, които се изпробват на местното население.

Една от тези големи лаборатории, най-близо до България, е изследователският център "Ричард Лугър" в Тбилиси /Грузия/, където се изследва връзката между групите ДНК и биологическото оръжие за унищожение на населението на Евразия.

Подобни лаборатории изследват населението на Югоизточна Азия – с акцент срещу Китай, Латинска Америка, Западна Африка и т.н. Целта е съкращаването на "излишното" население на света.

В ГМО например могат да се имплантират щамове на всяка биологична зараза, и никой няма да забележи или разбере.

Това се съпровожда от секретната климатична война, която отново наблюдаваме в тези месеци в САЩ, Европа, Русия, Далечния Изток...

"Испанският" грип след 100 години се върна. Трудно е да се каже откъде тръгна – вероятно от няколко места едновременно. В САЩ например изследванията веднага показаха, че хората, ваксинирани с антигрипна ваксина, отделят около себе си 630 процента повече вирусни частици, т.е. епидемията отново започна от ваксините. Премина и в Европа и т.н.

Стана и политическа. Досега епидемиите се причиняваха от "свински" и "птичи" вируси. Този път вирусите са "кримски".

Сезонът започна както обикновено – октомври-ноември, за да стигне пик в края на февруари. Но грипът тази година беше "необикновено суров".

За разпространението му в Европа се използват имигрантите от Ирак, Афганистан и Сирия. Те носят и хепатит, СПИН, коремен тиф. В Германия бяха регистрирани около 800 000 имигранти, от които над 400 000 избягаха от федерално наблюдение.

Епидемията стигна до богатата Швейцария, където в кантона Тичино беше открит неизвестен досега щам на туберкулозата, носен от бежанци от Сомалия, Джибути и Еритрея. Бактерията се оказа устойчива срещу четири различни антибиотици, т.е. с изкуствен характер.

Появи се и потенциално смъртоносен вирус на легионелеза, който поразява белите дробове. В Швейцария властите признаха, че не контролират епидемията като вирусът се предава чрез климатиците, басейните, овлажнителите на въздуха, хидромасажните басейни – кашлица, диария, пневмония, плеврит, атакува предимно деца, възрастни и пушачи.

Американски военни лаборатории тестват изкуствено създадени вируси в 25 държави. Стотици хиляди хора са подлагани на инфекции от опасни патогени и нелечими болести. Биолабораториите се финансират от Военната агенция към Департамента за отбрана с бюджет 2,1 милиарда долара.

В споменатия "Лугър" център в Тбилиси биолабораторията на Пентагона е само на 17 км от американската база Вазиани, като програмата се изпълнява от биолози от американското военно-медицинско поделение и частни фирми на договор. Дейността им включва изследване на биоагенти, антракс, туларемия, вирусни заболявания, вземане на биологичен материал за бъдещи експерименти и т.н. Частните фирми имат... дипломатически имунитет.

Билоогическата война срещу човечеството продължава. Сегашният сезон е най-лошият досега. Следващият ще бъде още по-лош...


  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com