Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Политическият живот в нова България през отминалия месец
Втора вълна на идиотизма

Въпросът, който всеки трябва да си зададе е защо получаваме толкова много дезинформация за Covid от общественото здравеопазване, политическите власти и прес-титутките. Защо ни лъжат?

Да вземем въпроса с маските.

Маските, които се носят от по-голямата част от световното население, не могат да предотвратят вдишването и издишването на бактерии и вируси. Ако човек, носещ маска е болен от настинка, грип или Covid, маската може да му попречи да киха и кашля върху другите. Но маските не могат да попречат на ползвателя да вдишва и издишва Covid, който е във въздуха и се разпространява аерозолно. Единствените хора, които трябва да носят маски, са онези, които в обществените зони кашлят и кихат сред други хора. Лекарите знаят това, но въпреки това принуждават хората да носят неефективни или направо вредни маски. Именно вредни, защото носенето на маска е опасно, тъй като намалява приема на кислород и увеличава приема на CO2. Експертите ни казват, че носенето на маска причинява мозъчно увреждане, което не може да се възстанови. Маските забавят развитието на децата и увеличават деменцията сред възрастните хора. Освен това носенето на маска увеличава бактериалните пневмонии.

Лекарите знаят, че смъртността от Covid е преувеличена. Болниците са финансово стимулирани да съобщават всички смъртни случаи като от Covid.

Най-накрая и Световната здравна организация (СЗО) потвърди, че Covid не е по-опасен от грипа.

В СЗО също знаят, че PCR – тестът дава повече фалшиви положителни резултати, отколкото правилни положителни.

Ясно, че пандемията Covid е измама, която обслужва задкулисни интереси за сметка на общественото здраве, т.е. Covid е реален, но пандемията, изградена около него, не е.

Covid се използва преди всичко за завършване на глобалната полицейска държава чрез дигитализиране на парите. След като електронните пари заемат мястото на валутата, нашата финансова неприкосновеност и контрол върху парите ще изчезнат.

По-младите поколения никога не са били учени как да мислят. Вместо това те са учени какво да мислят.

Независимата истина е загубена. Науката я няма. Медиите обслужват парите.

Публичен дебат не съществува. Насилието е предпочитаният начин за уреждане на разногласията.

Разказвачите на истината са криминализирани с помощта на медиите.

Втората вълна на пандемията на бандитизма и идиотизма започва.


You have read 1 of your 30 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 303, Nov. 2020
Дали САЩ ще излязат от СНВ-3
Русия опроверга твърдението на администрацията на Тръмп, че САЩ и Русия били постигнали "джентълменско споразумение" за ...
    Ново изостряне около "Северен поток – 2"
През декември 2019 г. Доналд Тръмп въведе санкции по отношение на "Северен поток – 2". В онзи момент тръбата беше прокар...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2020, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com