Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'21'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Маската, като символ на новото робство

В началото я наричаха "медицинска", след това – "хигиенна", а след това само "маска".

Общото е, че тя трябва да е "основна защита срещу вируса". Но въпреки този наморник, заболеваемостта расте с "невиждани темпове".

Пълен идиотизъм. От 200 години е известно, че вирусите проникват даже през глината. и още "по-даже" през кристала. Следователно, даже ако носите кристални маски, те няма да ви спасят от вируса. Тогава защо ги носите?

Няколко допълнителни аргумента.

Само допреди 3 месеца човек, когото нищо не го болеше, не кихаше и не кашляше, беше по дефиниция здрав. И никаква сволоч нямаше право да го обяви за болен. Още повече, че във всеки човек постоянно живеят милиони различни вируси и че до неотдавна това се считаше за нормално и естествено.

Но всичко се промени с този фалшив COVID.

Сега, ако поискат, ще дойдат и ще ви набутат в носа една пръчка, за някакъв тест. И ще ви обявят за болен от някакъв вирус, който е един от няколкото милиони вируси, живеещи във вашия организъм от раждането без всякаква вреда за здравето.

Досега бяхте здрави. Но отсега сте "безсимптомник" и само по милостта на властта още не сте в затвора или в концлагера.

Но те ще намерят именно този вирус и именно във вас

Това не е диагноза, това е политика. Политика, позволяваща на всеки – без съд и следствие, да ви изолира от обществото, когато пожелае.

И това е главната цел с този вирус.

Отгоре на всичко, даже при ковид-безсимптомниците е очевидно, че не могат никого да заразят в смисъл с температура и с болница. Но какво значение има това за няколко хиляди глобални дебили искащи да ви елиминират от живота?

И да ви напомним, че естествените права на човека са:

  • на живот; на свобода; на собственост на имущество; на личност; на свои действия; на своя труд и на резултатите от него; на равенство; на охрана на своята собственост, живот, свобода и имущество;
  • И на въстание срещу терористична власт, посегнала на естествените права и свободи на човека.

You have read 1 of your 30 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 304, January 2021
Дали България е колония на САЩ
Дали България е колония на САЩ?За да отговорим накратко на този въпрос, ще разгледаме някои основни признаци, при чието ...
    Не вирус – а мръсен въздух, не пандемия – а мафия
В пика на "положителните вирусни" тестове в България за вируса /който, както беше доказано, не доказват нищо, освен че л...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2021, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com