Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'21'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Биотероризъм
COVID-19: вирусен маскарад и глобален тероризъм. Светът е обхванат от безумие
Анализ на "Строго секретно"

За да се задейства такава глобална измама, трябва да се знаят и разбират добре страховете и слабостите, както на обикновените хора, така и на властта. Или, както се казва – "реалната картина на света е най-мощното психоисторическо оръжие".

Удивително е как риториката около коронавируса се променя всеки ден.

Има две тенденции в медиите: някои нагнетяват постоянно страха, докато други се опитват да го поизгладят, което свидетелства и за ожесточената борба вътре в самите елити.

По-просто: "Ние с вас нямаме избор – или спазваме всички мерки за сигурност, предписани от лекарите и по този начин намаляваме натоварването на болниците и легловия фонд, или влизаме в самоизолация, която не искаме да позволим. Ето защо апелираме към нашите уважавани граждани да съблюдават мерките за сигурност."

Това е открито внедряване на конфликти сред населението според метода на Аристотел. Ако въведат карантина, реториката ще продължи в стила "вие самите сте глупаци". Сега всеки ковидист ще получи моралното право да се кара на онези, които са без маска, да се гаври, да им отказва услуги и т.н.

Ето защо Аристотел е почитан 2300 години – той предложи отличен метод, според който малцинството шантажира мнозинството, докато елитите ровят из джобовете на всички. И ограбването ни продължава. Както през последните 150-200 години.

Всъщност, има болест и тя може да бъде тежка и фатална за някого. но няма пандемия. Това хората го разбраха още през март. Самоизолацията не помогна.

Няма нито една разумна причина да се третира коронавирусът по различен начин от SARS – острата респираторна вирусна инфекция.

Става дума за афера с международен мащаб. Политиците си играят на COVID с цел хората да бъдат чипирани и ваксинирани за тотален контрол.

Кой е организаторът? Това са англосаксонските ционистки мошеници с вековен опит в лъжите и измамите. В света има големи сили, които искат да наложат коронабесието.

За международно ниво се разкрива нова възможност, генерира се ужас, създава се юридическо прикритие чрез международните организации, медиите, учените, лекарите и т.н.

Пандемията, като аналог на войната със своите последици, е удар върху икономиката.

Може да сме сигурни, последици и при раждаемостта и смъртността ще има само след няколко години.

Толкова пъти е писано за "подлостта на англичанката", т.е. на Лондон. Така е и сега. Заради това Великобритания напусна ЕС, за да освободи ръцете си.

При липса на отговорност на елитите пред народа е невъзможно да бъдат победени или надиграни. Те се справят навсякъде и плашат с пандемията.

На международно ниво се елиминират едни страхове и се насаждат други. И всичко е готово. Както се казва – това е обективен биологичен процес.

Ако смятате, че някой ще бъде наказан за тази измама, тогава сте много наивни. Това, което е паднало, е пропаднало.

Ентересно до кой месец ще продължи този кошмар? До май 2021 г.? Дотогава много няма да оцелеят. Ще бъде като в онази шега – "Ще ви лекуваме така, че живите да завиждат на мъртвите".

Кризата вече се превърна в нова реалност за света.

През май 2021 г. истерията с короната може да приключи, но можете да бъдете сигурни, че ще пуснат нова. Последните 10 години всяка година обещаваха подобрение, но винаги се получаваше влошаване.

Трябва да се подготвите – следващата година ще бъде по-трудна от сегашната. Както се казва високосните години + 1 обикновено са по-трудни, преломни и критични, например – 1825, 1861, 1905, 1917, 1929, 1941, 1953 и други. Тези години се различават значително от останалите – проверете сами.

Ако наистина се опитваха да спасяват хората, тогава инструкция номер 1 би трябвало да бъде: "Всеки трябва да се разхожда на чист въздух поне 1 час всеки ден".

Но ходенето по улицата е забранено. Без чист въздух след 2-3 дни хората спират да се наспиват и започва постоянна изтощителна умора, имунитетът намалява. Това е бичът на нашето време.

Поради пандемията милиони деца бяха лишени от морето през лятото. А това означава намаляване на имунитета и значително увеличаване на броя на настинките и респираторните заболявания през зимния сезон.

Всеки родител знае, че ако децата не са били на море през лятото, през цялата зима ще имат сополи, кашлица или грип. А сезонът всъщност още не е започнал.

Същото е и в Европа. Разработени са приложения за проследяване на пациенти с коронавирус. Сега всички трябва да го инсталират и да поддържат включен BlueTooth. Така че в случай на инфекция да се проследят всички, които са имали контакт.

Във Финландия, в семейства, в които има около 100 хиляди деца, след карантината няма да имат достатъчно пари за храна, защото родителите са загубили работата си. Ако го приложим към целия ЕС, ще получим около 10 милиона деца. На кого му пука?

Не е лошо за измислена пандемия, т.е. за продължаването на либералната политика в ултра формат.

Светът е обхванат от безумие. Безумието се превръща в норма.

Не се случи нищо ново – всичко е било и преди, само че в по-малка форма и подобре прикрито..

Кой казва, че хората не могат да бъдат лъгани дълго време?

Възможно е, само че всеки път трябва да се измислят повече истории на ужасите и или да популяризирате измамата като религия срещу здравия разум. В Индия например измамата за "кастовата система" продължава от стотици години. Може да се заблуждават хората безкрайно дълго време, като в Индия.

Повечето хора никога няма да се събудят от измамата и ще следват безумните инструкции, с цената на живота си.

Вирусът CORONA позволява да се мачкат всички и всичко – държави, компании, както искат и колкото искат, и да се потъпкват основните права – образование, помощ, възможности. И с глоби да им отнемаш парите.

Затварянето на границите, лишаването от медицински грижи, недопускането на деца до училище, защото имат хрема или кашлят, глоби за хората, защото не носят маски, забраняват вноса на стоки. Граници няма.

Скоро ще започнат да ни казват, че новото крепостничество означава гарантирани работни места и увереност в бъдещето. Но ще направят хората още по-глупави и ще измират още повече и по-бързо.

От времето на Аристотел нищо по-умно от дебилизирането на населението не са могли да измислят.

За какво? И без това всичко старо работи добре. Както знаете, човек може да гледа огъня безкрайно дълго.

Разориха 30 – 40% от малкия и среден бизнес на планетата. Нищо не ги интересува.

Големият бизнес не може да работи без държавна подкрепа и данъчни облекчения, но принадлежи на властимащите. От самоизолацията дори онези успешни собственици на малък и среден бизнес, които подкрепяха либералните възгледи, започнаха да се разпадат. Това са тези, които досега преодоляваха почти всяко предизвикателство. Сега всички хленчат и плюят. Винаги са виждали възможности, но не и сега.

За първи път от много години всички признават, че всичко е наистина лошо. Но и тези, които са спасили фирмите си, са пречупени и изгорени, здравето пада. За първи път от много години, а някои и за целия си живот, те губят вяра в себе си и не виждат перспективи за бъдещето.

Но все още им се струва, че няма да бъдем убити открито и цинично, както в миналото. Все пак живеем в "цивилизования 21 век". Каква наивност.

Половината Европа е в това положение. Идва другата половина. Според "закона на Ашби" управляващата (под)система трябва да бъде по-сложна от управляваната от нея система и само в този случай системата може да се развива нормално, а мениджърите ще запазят своите позиции – власт, статус, собственост.

Но историята показва, че управляващата система не може и не иска да повишава нивото си на сложност – предпочита да понижи нивото на контролираната система, т.е. на хората. В такава държава е възможно да бъдем векове безопасни за властимащите. Сега се опитват да ислямизират Европа. Но каква е разликата какво носят хората – бурка или маски? Волята и самочувствието им се потискат по един и същи начин. Но маските са по-лесни за убеждаване да се носят, след това ще стигнем и до бурките.

Една от целите на "втората вирусна вълна" не е карантината, а принуждаването на хората да носят маски през цялото време. Към лятото на 2021 г. ще принудят 70-90% от хората да ги носят. Много е трудно да се противопоставим на мошениците и мазохистите, още повече ако тяхната агресия вече е легализирана.

Последните 30 години "демокрация" в постсоциалистическото пространство дадоха "отлични резултати" при разчистването на територията от хората. Имайки предвид слабите и крадливи лидери и тлеещите военни конфликти, процесът значително ще се ускори.

Съкращаването на населението и икономическите последици за тези 30 години значително надхвърлят резултатите от двете световни войни и пандемията от испанския грип.

Интересна работа. Тогава нашите родители нямаха побеляла коса и бръчки. Изглеждаха с 10-15 години по-млади от нас сега. Защото те не са изпитвали толкова стрес в живота. Но 90-те ги настигнаха и повечето от тях умряха. Стресът и прегарянето е нещо много сериозно. Основната причина за масивната плешивост при мъжете и побелялата им коса е прегарянето. Както и загубата на зъби, сърдечно-съдовите, хронични заболявания, наднорменото тегло. Дори големият процент рак е причинен от стреса и липсата на пари. А парите ни ги отпускат те – значи, вече определят кой и колко ще живее на тази планета. Колосално престъпление.

Истерията заради вируса уврежда здравето, плодовитостта, продължителността и качеството на живота на хората и икономиката. Стрес, безпокойство, отчаяние, страх, икономическа катастрофа, постоянна измама, празни обещания, предчувствие за загуба на доходи, безработица, неплащане на заеми, очакване на измами и най-важното – липсата на перспективи. Всичко това води до ужасно прегаряне, с което 80-90% от хората не могат да се справят. Не е нужно да стреляте – те сами ще измират.

Всеки влошава това по свой начин – трудни лични отношения, разводи, алкохол, съдилища, безработица, конфликти с приятели или на работа, самота, както и фактът, че няма откъде да се измъкнем от това блато, навсякъде е лошо.

Прекрасен начин да се отърват от излишните гърла или да се изчисти територията от хората.

Решението е само едно – глобална съпротива срещу глобалното зло.

Докараха ни до максимата на мистиците: животът е оцеляване. Но и за това трябва да воюваме вместо тихо да отминем в нощта.


You have read 1 of your 30 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 304, January 2021
Мегаоръжието "Посейдон" отново изплува неслучайно над водата
На 4 юли 2019 г. в You Tube се появи един сюжет с изследователския руски кораб "Академик Александров", който в началото ...
    Кулисите на "дълбоката държава". Това не е конспирация, а жестока реалност /5/
Въведохме термина "дълбока държава" и "задкулисие" като едни от първите в света в началото на 90-те години с разкритията...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2021, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com